Sebességváltó javítás

Sebességváltó javítás
sebessegvalto_javitas_diagnosztika

1. Helyszíni diagnosztika

A meghibásodott sebességváltón telephelyünkön, vagy a helyszínen sebességváltó diagnosztikát végzünk. Az indulás előtt bekérünk minden a sebességváltóval, ill. járművel kapcsolatos információt (modell, évjárat, sorozatszám), ami a hiba feltárásánál hasznos lehet.


sebessegvalto_javitas_hiba_beazonositasa

2. Hiba beazonosítása, ajánlat készítése

A hibafeltárás – felvételezés során azonosítjuk mindazokat az alkatrészeket, melyek cseréjével a váltó újra üzemképes műszaki állapotba hozható. Ez alapján történik az írásos ajánlat elkészítése a a javításra.


sebessegvalto_javitas_javitas

3. Javítás

Az ajánlatban szereplő gyári alkatrészek beépítésével, gyári javítási eljárások alapján elvégezzük a sebességváltó javítását.


sebessegvalto_javitas_probapad

4. Próbapados járatás

A javított sebességváltót próbapadon járatjuk és vizsgáljuk a váltó viselkedését, megbízhatóságát, teljesítményét: VIDEO Csak a kifogástalan állapotú, a próbapadon a gyártó által előírt értékek mérés általi megfelelése esetén szállítjük, üzemeljük be a váltót a járműbe.


sebessegvalto_javitas_uzembehelyezes

5. Beüzemelés és funkcióvizsgálat

A beüzemelést funkcióvizsgálat előzi meg: ellenőrizzük, hogy a járműtől kapott terhelések, elektronikus visszajelzések, műszaki paraméterek megfelelnek-e a gyártó által a sebességváltóra meghatározott értékeknek, mely a biztonságos üzemeltetés és optimális futásteljesítmény elérésének szükséges feltétele. A beüzemelést a megrendelő kérése alapján a helyszínen, vagy cégünk telephelyén végezzük.


sebessegvalto_javitas_garancia

Garancia

A beépített alkatrészekre és az általunk elvégzett munkáról minőségi tanusítványt állítunk ki, a váltóra a garanciavállalási feltételeink szerint teljeskörű garanciát vállalunk.


sebessegvalto_javitas_uzemeltetes

Üzemeltetési tanácsadás

Szakembereink a szervizt követően tanácsot adnak a szakszerű üzemeltetéshez is, mellyel a javított sebességváltó futásteljesítménye jelentősen megnövelhető. Szervízigénye így kevesebb lesz, ami ügyfeleink elégedettségére gazdaságosabb üzemeltetést jelent.