Így dolgozunk

Így dolgozunk

Mobil szervízautóink helyszíni kiszállást biztosítanak, akár azonnali segítséget tudunk nyújtani

Főtevékenységünk haszongépjárművek, kamionok, buszok manuális-, automata-, és robotizált sebességváltóinak és hajtásegységeik javítása, számítógépes diagnosztikája, szervizelése.

Ügyfeleink személyszállítással és fuvarozással foglalkozó nagyvállalatok, speditőrök, egyéni fuvarozók. Telephelyünkön modern szerelőcsarnokokkal, speciálisan váltójavításra kialakított infrastruktúrával, logisztikai központtal, próba- és járatópadokkal, komoly szerszám- és eszközparkkal rendelkezünk.

Cégünk erőssége a komoly szakmai múlt és a legjobb szakemberek alkalmazása: telephelyünkön 20 éve javítunk sebességváltókat, legnagyobb tapasztalattal rendelkező munkatársunk 43 éve javít váltókat. A szakmai egységeink továbbképzése a legújabb váltótípusokra 2-3 éves időtervekben folyamatosan történik, így mind a régi gépjárművek, mind a legújabb járművek robotizált, számítógépes diagnosztikát igénylő sebességváltóit is nagy felkészültéséggel tudjuk javítani.

Saját mobil szervíz- és szállítóautóinkkal Magyarország, és a környező országok területén helyszíni kiszállást biztosítunk, mozgásképtelen járművekhez távolságtól függően, akár 1-2 órán belül segítséget tudunk nyújtani.

A beüzemelést követően tanácsokkal segítünk a szakszerű üzemeltetésben, mellyel a váltók futásteljesítménye jelentősen megnövelhető

Saját alkatrészraktárral rendelkezünk, a leggyakoribb hibák javításához azonnal tudunk alkatrészt biztosítani.

A javítást minden esetben gyári alkatrészekkel, gyári javítástechnológia alapján végezzük. A munkafolyamatokat az SGS Hungária Kft. által tanusított ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer alapján tervezzük, szabályozzuk és folyamatosan fejlesztjük. 

A javítást követen minden váltót járatópadon tesztelünk, és a megadott gyári értékek megfelelőségéről tanusítványt állítunk ki.

A minőség maradéktalan találkozás a vevő elvárásaival.

Mind a beépített alkatrészekre, mind a javításra szakszerű üzemeltetés esetén teljeskörű garanciát vállalunk.

Budapest, M0,